Boken om Mormor och mig

Min resa som anhörig i mormors demens,
att se humorn i det tragiska.
Anna Wintzell

YH-Stödpedagog

Omsorgsförlaget samarbetar med Campus Nyköping och Nova FoU & Affärsutveckling/Campus Värnamos Yrkeshögskoleutbildningar för stödpedagoger. 
Mer information om utbildningarna hittar du via länkarna nedan.

Campus Nyköping
Nova FoU & Affärsutveckling
Campus Värnamo


Några röster ifrån stödpedagoger som gått utbildningen

Campus Nyköping
”Min chef säger att jag har ett helt annat tänk nu.”
”Jag tycker att jag har en helt annan känsla för jobbet nu, känner mig stolt.”
”Jag rekommenderar mina kollegor att också gå utbildningen.”
”Jätte bra innehåll i alla kurser.”

Feedback från Stödpedagoger – Nova/Värnamo
”Att utbildningen är helt skräddarsydd efter behovet på yrkesrollen. Relevanta uppgifter, intressanta föreläsningar och utrymme för egen reflektion för att kunna växa i sin roll och utbildning. Bra att det finns möjligheter att titta på föreläsningarna igen/i efterhand och att det finns uppladdat digitalt.”

”Föreläsarna har varit jättebra. Lätt att förstå. Gruppuppgifterna vi gjort på plats har varit väldigt bra, där vi kunnat använda oss av hela gruppens kunskaper och lärt oss av varandra. Utbildningsansvarig på plats är en riktig klippa som verkligen engagerar sig och hjälper till i vått o torrt. Vi alla studenter är verkligen engagerade och bidrar till en väldigt fin stämning.”

 

kampanj-logo-campusnykoping
Novalogga

Intresserad av vad vi skulle kunna göra tillsammans?

Stäng meny